Selekti on Silver-tason sertifioitu HubSpot-kumppani

27.06.2019
Selekti Nauha

Olemme iloisia saadessamme kertoa, että Selekti on saavuttanut hopeatason HubSpotin kumppanuusohjelmassa! Virallisemmin, olemme Silver-tason HubSpot Certified Agency Partner.

Silver

HubSpot on johtava markkinoinnin, myynnin, asiakaskokemuksen ja yrityksen kasvun työkalu. HubSpot työskentelee tiiviissä yhteistyössä kumppanitoimistojensa kanssa kehittäen kumppaneidensa inbound-markkinointiin liittyviä palveluja ja osaamista.

Mitä hyötyä tästä on asiakkaillemme?

Osaamisen tason nostaminen modernin markkinoinnin toteuttamisessa ja HubSpotin työkalujen käytössä antavat avaimet kasvattaa myös asiakkaidemme myyntiä ja liiketoimintaa uudelle tasolle inbound-markkinoinnin keinoin.

Kun ihmisten ostokäyttäytyminen muuttuu, tulee myös markkinoinnin muuttua. Inbound-markkinoinnin avulla henkilö houkutellaan yrityksen sisältöjen pariin, saadaan hänet harkitsemaan yrityksen palvelua ja tunnistautumaan liidiksi, jonka jälkeen häntä pyritään kuljettamaan kohti asiakkuutta mm. markkinoinnin automaation avulla.

Toimiva inbound-markkinoinnin kokonaisuus vaatii markkinoinnin järjestelmän jonka ympärille kaikki rakentuu. Se vaatii myös strategista suunnittelua, lisäarvoa tuovaa sisältöä ja jatkuvaa kehittämistä.

Kehittyminen jatkuu

Hopeataso on askel eteenpäin HubSpotin kumppanuusohjelmassa, ja nälkä tunnetusti kasvaa syödessä. Haluamme tarjota jatkossakin ajantasaista osaamistamme myyntiä kasvattavan digitaalisen markkinoinnin toteutuksessa, ja tämä vaatii jatkuvaa työtä oman osaamisen kehittämisessä ja saavutettujen oppien soveltamisessa asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseksi. Näillä eväillä käärimme hihat ja suuntaamme katseemme kohti kultatasoa.

Ville Nurmi

Kirjoittanut Ville Nurmi

Ville työskentelee mm. inbound-markkinoinnin, hakumainonnan, verkkomainonnan ja verkkosivujen toteutuksen parissa.
Verkostoidu LinkedInissä